Një gatim i thjeshtë që na furnizon me substanca antioksiduese dhe fibrat e nevojshme për të riekuilibruar aparatin tretës dhe për të neutralizuar yndyrat në bark.
Sasia: Për dy persona
Vështirësia: Minimale
Koha e përgatitjes: 10 minuta + 15 minuta
Koha e gatimit: S’ka
Përbërësit:
Dy kërpudha shampinjon, një lugë vaj ulliri, dy lugë majdanoz, hudhër dhe spec i grirë, dy biskota me oriz, gjysmë limoni.
Përgatitja:
Pastrojini mirë kërpudhat dhe pritini në feta të holla. Vendosini të marinohen në masën e përgatitur më parë me një lugë vaji, lëng limoni dhe pak majdanoz të grirë.
Shërbejini pas 15 minutash duke i shoqëruar me biskotat e orizit.
Kompletojeni vaktin me 50gr oriz integral të zierë, 150gr salmon të tiganisur dhe perime.
/b.d