Rreth Nesh

Mirësevini!

JAVANews.al është portali online i iniciuar nga stafi i gazetarëve të Revistës Java.

Rreth 10 vjet përvojë, në botimin e revistave të përjavshme MAPO dhe JAVA, si dhe një rrugë të gjatë në angazhimin profesional në shumë media vendase, i ka lejuar këtij stafi të formartojë një portal i cili do të sjellë tek lexuesit informacionin në kohë reale, komentet, analiza, dosje e dëshmi nga çdo cep i Shqipërisë dhe i botës shqiptare.

Portali JAVANews.al kërkon të jetë gërshetimi më i mirë i një medie periodike që tenton të reflektojë e të analizojë fenomenet, me shpejtësinë dhe saktësinë e lajmit në momentin që ai ndodh.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com