Një orë e gjetur në ”Titanic”-ut shitet për 1,5 milionë dollarë

Një orë xhepi prej ari, që u gjet në trupin e njeriut më të pasur të ”Titanic”-ut, u shit 1,48 milionë dollarë.

Ora iu shit një koleksionisti privat në Shtetet e Bashkuara në ”Henry Aldridge & Son”, në Devizes, Wiltshire, për shumën më të lartë ndonjëherë për relikeve të ”Titanic”-ut, thanë organizatorët.

Para ankandit, ora mendohej të shkonte deri në 200 000 dollarë.

Shuma e mëparshme më e lartë e paguar për artefaktet e anijes ishte 1,2 milionë dollarë, për një violinë.

”112 vjet më vonë, ne ende po flasim për anijen, pasagjerët dhe ekuipazhin. Çdo burrë, grua dhe fëmijë kishte një histori për të treguar”, thanë organizatorët e ankandit.

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

LAJMET E FUNDIT

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com