Jo të gjithë e dinë se uthulla e mollës së egër ka veti të rralla, që e bëjnë të përkryer për ata që duan të humbin peshë dhe për të djegur dhjamin, sepse ajo përmban shumë minerale dhe vitamina esenciale.
Ky lloj specifik i uthullës, përmban kalium, natrium, kalcium, magnez, beta-caroten, vitamina A, B1, B2, B6, C dhe E.
Përdorimi i kësaj pije përmirëson punën e zorrëve dhe përshpejton tretjen.
Të gjithë ushqyesit që janë të përfshirë në frutin e mollës, janë akoma më të përqëndruar tek uthulla e mollës.
Por çfarë përfitime të tjera mund të kenë ata që e përdorin këtë lloj të uthulle?
1. Eliminon toksinat
2. Kontribuon në mirëmbajtjen e peshës së shëndetshme
3. Stimulon metabolizmin
4. Redukton celulitin
5. Eshtë një antioksidant i fuqishëm
6. Pastron gjakun, duke rregulluar vlerën e pH
7. Ul nivelin e kolesterolit
8. Rregullon aromën e gojës, qetëson gingivat dhe infeksionit gojë
Uthulla e mollës së egër duhet të jetë natyrisht e cilësisë së lartë, të cilën e gjeni në
Si përdoret:
Treten dy lugë uthull molle në një gotë me ujë dhe pihet para tre vakteve kryesore, duke shtuar, në qoftë se dëshironi, një lugë (gjelle) mjaltë për ta ëmbëlsuar.
Kjo do t’ju lejojë të humbisni rreth 10 kg në një vit.
Humbja e peshës do të jetë më e madhe nëse përdorni një dietë të përshtatshme.