Përbërësit:
2 Kungulleshka të vogla (15)
125 gr djathë feta
Një lugë gjelle erëza të gjelbra të ndryshme
3 lugë gjelle vaj ulliri
6 domate qershi
Disa ullinj të zinj
2 qepë pranverore
Kripë, piper
Përgatitja: Pastrojmë kungulleshat (trungun mos ia preni). Pastaj i presim për së gjati 3 ose 4 herë (shih foton).
Edhe djathin e presim për së gjati pastaj e vendosim ndërmjet kungulleshkës së prerë.
Përziejmë erëzat me dy lugë gjelle vaj ulliri dhe pak piper të zi. Me kete perzierje lyejme siperfaqet e kungulleshkave. I mbulojme dhe i lemë 30 minuta që të marinohen.
Qepet pranverore i presim ne madhesi 2 cm per se gjati.
Vendosim kungulleshat ne tepsi dhe i kripim. I shtojme domatet, qepet, ullinjtë dhe vajin e mbetur dhe te gjithen per 20 minuta e pjekim ne furre ne temperature 180 gradë.