• Kontakt
  • Kreu
  • Rreth Nesh
Saturday, December 13, 2025
  • Login
Javanews
  • Politikë
  • Kronikë
  • Ekonomi
  • Bota
  • Sport
  • Kulturë
  • Opinion
  • Tendencë
  • Të tjera
    • Media në Tranzicion
    • Kosova
    • Editorial
    • Kuriozitete
    • Teknologji
    • Sociale
    • Horoskopi
    • Dossier
    • Shëndetesi
No Result
View All Result
Javanews
Home Aktualitet

Receta e ditës: Kofsha pule me lemon dhe hudhër

by Aalison Pearse Stevens
18/04/2016 11:36
Shperndaj ne FacebookShperndaj ne Twitter

Përbërësit:

Kofsha të pulës
Kripë
Piper
1 lugë gjelle vaj ulliri
4 lugë gjalpë
3 thelba hudhër, të copëtuara imët
1 limon
2 lugë majdanoz, të copëtuara

Përgatitja:

Në një enë të thellë zieni kofshët e pulës me kripë dhe piper për 30 minuta. Pasi të jenë zier i thani kofshët me letër kuzhine dhe i vendosni në një enë të rrafshët. Në enën e rrafshët shtoni vajin e ullirit dhe gjalpë. Pasi të jetë shkrirë gjalpi, kofshët e pulës i rrotulloni në të gjitha anët që të piqen njësoj. Derisa kofshët fërgohen uleni temperaturën dhe mbuloni enën me një kapak për 20-25 min, por përzieni çdo 5-10 minuta.
Më pas hiqeni kapakun dhe shtoni hudhrën dhe lëngun e limonit. E përzieni prap dhe e leni enën të qëndrojë ashtu për 20 min.
Kofshët e pulës mund ti shërbeni me verë të bardhë.

Next Post

Uliks Fehmiu merr çmimin e aktorit më të mirë në Vilnius

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Adresa: Rruga “Mihal Popi”, Pallatet 1 Maji, Shkalla 26, Apartamenti 5, Tiranë
  • Email: javanews.al@gmail.com
  • Kontakt
  • Kreu
  • Rreth Nesh

© 2025 JAVA NEWS - Të drejtat mbi përmbajtjen mbrohen sipas etikës profesionale dhe ligjeve të Republikës së Shqipërisë.

No Result
View All Result
  • Politikë
  • Kronikë
  • Ekonomi
  • Bota
  • Sport
  • Kulturë
  • Opinion
  • Tendencë
  • Të tjera
    • Media në Tranzicion
    • Kosova
    • Editorial
    • Kuriozitete
    • Teknologji
    • Sociale
    • Horoskopi
    • Dossier
    • Shëndetesi

© 2025 JAVA NEWS - Të drejtat mbi përmbajtjen mbrohen sipas etikës profesionale dhe ligjeve të Republikës së Shqipërisë.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In