Kosova me dorë të hekurt për ata që shkelin rregullat kundër Covid-19

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar ditën e djeshme ligjin për parandalimin dhe luf timin e Pandemisë COVID-19. Qeveria kosovare ka vendosur që kush nuk respekton masat e vendosur për prandalimin e përhapjes së Covid-19 do të dën ohet me gjobë nga 35 deri në 500 euro. Ky vendim është miratuar pas 5 muajsh diskutime.

Pas miratimit të ligjit Anti-COVID, këshilltari i kryeparlamentares Osmani, Artan Murati, ka shkruar se gjithë ata që nuk mbajnë maskat dhe nuk e rrespektojnë distancën sociale do të dë nohen me nga 35 euro.

“Me hyrjen ne fuqi te ligjit anti-covid, mos bartja e maskes dhe mos mbajtja e distances deno hen me 35 euro. Policia ka autorizime te plota ligjore per veprim” shkruan Murati.

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

LAJMET E FUNDIT

ADVERTISEMENT

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms below to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.