I mandatuari për kryeministër të Malit të Zi, Abazoviç: BE duhet të përshpejtojë anëtarësimin e vendeve që duan të jenë pjesë e BE-së

I mandatuari për të krijuar qeverinë e re në Malin e Zi, Dritan Abazoviç , i ka bërë thirrje BE-së që të përshpejtojë proceset e anëtarësimit të vendeve që synojnë të bëhen pjesë e saj, në mënyrë që skenarë të ngjashëm si në Ukrainë të mos ndodhin në rajone të tjera në Europë.

“Ky është një moment vendimtar për Europën, por ndoshta edhe për botën. Uroj dhe shpresoj që lufta e nisur nga Rusia në Ukrainë të përfundojë”, ka thënë Abazoviç.

Ndër të tjera ai ka thënë se tashmë është momenti që Europa ta kuptojë domosdoshmërinë se rruga drejt BE duhet të jetë më e shpejtë për vendet që janë në pritje.

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

LAJMET E FUNDIT

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com