PËRBËRËSIT:
4 vezë
1 filxhan sheqer
1 filxhan vaj
½ filxhan ujë
3 lugë kakao
1 pako e pluhur pjekje
1 pako vanilje
1.5 gota miell
2 lekurë portokalli
1.5 gote qumesht te ftohet
Per fillin: 3 gota qumesht, 1 filxhan sheqer, 2 luge gjelles miell, 1 luge gjelles nisheste, 1 veze, 1 luge gjelles kakao, 1 luge gjelles gjalp, 1 sheqer vanilje dhe biskota te grimcuara per dekor
Pergaditja: Ne nje ene te thelle rrahim vezet dhe ne te shtojme vajin, ujin,sheqerin, lekuren e portokallit dhe qumeshtin duke e perzier vazhdimisht hedhim miellin e perzier me 1 peciv dhe sheqer vaniljen shtojme edhe 3 luge kakao. Masen e pergaditur e hedhim ne nje tepsi katrore te lyer me gjalp dhe e pjekim ne temp 160 grad per 30 min. Ne anen tjeter pergatisim fillin. Ne nje tenxhere hedhim qumeshtin dhe gjalpen ne zjarr dhe gradualisht duke perzier shtojme 1 filxhan sheqer de vaniljen e largojme nga zjarri dhe ene e vendosim ne nje ene tjeter te mbushur me uje dhe e vendosim ne zjarr dhe vazhdojem e perziejm duke hedhur edhe perbersit e tjer fillojme me z=vezen duke e perqier mire dhe shtojme perbersit e tjere deris a te fitojme nje mase hmgjene sikurse pudinka. Pasi te picet torta e largojme dhe ia hedhim siper fillin dhe menjeher pasi ta rrafshojme ia hedhim biskotat e grimcuara dhe sa per dekor i hedhim siper levore portokalli.