Rudolf Breuss nga Austria jetën e tij ia ka kushtuar gjetjes së kurës më të mirë natyrore për shërimin e kancerit. Ai në fakt ka bërë një lëng të veçantë, që jep rezultate të shkëlqyera në trajtimin e kancerit.
Breuss shëroi më shumë se 45.000 njerëz, të cilët kanë vuajtur nga kanceri dhe sëmundje të tjera terminale me këtë metodë. Breuss tha se kanceri mund të mbijetojë vetëm me ndihmën e proteinave.
Ai shpiku një dietë të veçantë, e cila zgjat 42 ditë dhe rekomandohet pirja e vetëm çajit dhe lëngut të tij të veçantë perimesh, me panxharin si përbërës të saj kryesor.
Gjatë këtyre 42 ditëve qelizat e kancerit vdesin nga uria, ndërsa shëndeti i përgjithshëm përmirësohet. Për të përgatitur këtë lëng të veçantë duhen perime organike.
Përbërësit panxhar (55%), karrota (20%), selino (20%), patate (3%), rrepa (2%). Për të përgatitur lëngun vetëm duhet të vëni të gjithë përbërësit në një blender dhe ti përzieni mirë. Kjo është e vetmja që ju duhet për të filluar trajtimin. Ju nuk duhet të teproni me konsumimin e lëngut, por të pini aq sa trupi ju kërkon.
Panxhari është i pasur me antioksidantë, C, B1, B2, vitamina B6, folate dhe minerale – kalium, fosfor, magnez, kalcium, natrium, hekur dhe zink. Panxhari është konsideruar si një nga perimet më të dobishme shëndetësore. Studime të shumta kanë konfirmuar se ai është shumë i dobishëm në trajtimin e leuçemisë dhe kancerit. Panxhari mund të përdoret për trajtimin e shumë llojeve të kancerit.
ATSH/d.i.