Dhunuan gazetarin, gjykata e Lezhës i dënon me burg dy të akuzuarit

Gjykata e Lezhës gjeti fajtorë dy persona të akuzuar se sulmuan dhe dhunuan gazetarin Elvis Hila dhe bashkëshorten e tij në Janar të këtij viti. Vendimi u mor më 25 korrik, në një proces të shkurtuar. Gjykata dënoi Indrit Amerin me 7 muaj e 5 ditë burg dhe Paulin Luka (Pergjini) me 6 muaj burg, ndërsa për shkak … Continue reading Dhunuan gazetarin, gjykata e Lezhës i dënon me burg dy të akuzuarit