Armëpushim? Pandemia Covid-19 në Europë e Shqipëri dhe roli i masave të marra

Nga Alban Ylli Ç’tregonin modelet mbi pandemine ne 16 Mars Ne 16 mars 2020 Ferguson dhe koleget e tij nga Imperial College ne Londer ofroi nje modelim te pamjes qe mund te kishte pandemia ne popullatat Britanike dhe Amerikane, nese nuk do te merrej asnje mase, si dhe ne kushtet e masave te ndryshme. Ferguson … Continue reading Armëpushim? Pandemia Covid-19 në Europë e Shqipëri dhe roli i masave të marra