Ambasada iraniane: McCain përkrahu në Tiranë një qendër terroriste

Lidhur me vizitën e senatorit McCain në qendrën e Moxhahedinëve në Tiranë, ka reaguar edhe Ambasada e Republikës Islamike të Iranit-Tiranë. Nëpërmjet një njoftimi për shtyp ajo e komenton këtë vizitë se u bë “në një qendër terroriste” dhe se McCain “nuk ka bërë pjesë në radhën e njerëzve paqedashës të botës”. Deklarata Në lidhje … Continue reading Ambasada iraniane: McCain përkrahu në Tiranë një qendër terroriste